

## \*\*DRAFT\*\*

## Ithaca Onboarding Agenda

#### **Onboarding Goals**

- Build Working Group Collaboration and Relationships
- Understand role of the working group
- Understand outcomes of the working group

#### **Participation Guidelines**

- Zoom
  - First name displayed with pronouns
    - Instructions to Change Your Display Name in Zoom Rooms
  - Camera on
  - Casual attire- We are community
  - Remain on mute unless speaking to the group

### Day 1 Agenda | Thursday, July 15

8:30-8:35am (5 min)	Welcome and Daily Agenda   Eric & Mayor Myrick
8:35-9:05am (30 min)	Icebreaker   Eric
9:05-9:20am (15 min)	Who is CPE, what is our role, what have we done?   Josh
9:20-9:35am (15 min)	Group Expectations and Tone   Eric
Break (15 min)	
9:50-10:40am (50min)	Group Dynamics   Jazz Leadership
Break (15 min)	
10:55-11:45am (50min)	Group Dynamics cont'd   Jazz Leadership
LUNCH (40 min)	
12:25-1:15pm (50 min)	Group Dynamics cont'd   Jazz Leadership
Break (10 min)	
1:25-2:15pm (50 min)	Group Dynamics cont'd   Jazz Leadership
Break (10min)	
2:25-3:00pm (35min)	Recap of the Day & Preview of Day 2   Eric

Total Hours: 6 hours 30 minutes





# Ithaca Onboarding Agenda

# Day 2 Agenda | Friday, July 16

8:30-8:35am (5 min)	Welcome & Daily Agenda   Eric	
8:35-9:00am (30 min)	Historical (Ithaca/Tompkins Cty)   Mary	
9:00-9:10am (10 min)Executive Order 203   Eric		
Break (15 min)		
9:25-10:15am (50 min)	RPS Report   Schelley, Dominique, Rob	
LUNCH (40 min)		
10:55-11:25am (30 min)	Current State of Policing   Sheriff Derek R. Osborne	
11:25-11:55am (30 min)	CommunityVoices/Public Safety Service Demand   Deanna &	
Dominick		
Break (5 min)		
12:00-1:00pm (60 min)	Community Voices/Public Safety Service Demand   Deanna &	
Dominick		
Break (15 min)		
1:15-2:00pm (45 min)`	SOW Review   Eric	
Break (10 min)		
2:10-2:45pm (30 min)	Subcommittee process   Eric, Rob, Emma	
2:45-3:00pm (20 min)	Scheduled meeting dates and times   Eric	

Total Hours: 6 hours 30 minutes